Steder vi har besøkt i Norge.

Voss - Vi har tilbrakt mange helger på Voss camping. Denne plassen ligger i passe avstand fra Bergen for helgeturer, man kan være i byn og på landet på en gang. Den største ulempen her er at man ikke kan bestille plass.

Gol - Gol camping er også en camping plass vi har brukt mye, Her er det sykkel avstand til sentrum med fortau hele veien. På camping plassen kan man kjøpe middag i restauranten. Sanitærbygget på den nedre delen av plassen er nyrestaurert og er utrolig bra.

Flåm - når man besøker Flåm bør man ta en tur innom Ægir - et micro bryggeri nede på kaien. Her kan man kjøpe et brett med smaksprøver av 5 forskjellige øl typer, det er verd å få med seg dette. Selve camping plassen i Flåm er helt ok med ok sanitets anlegg. En ulempe er at det ikke er WiFi på plassen, for å få tilgang til dette må man ned til resepsjonen. Dersom man besøker Flåm tidlig eller sent i sesongen vil man merke at når solen forsvinner bak de høye fjellene i fem tiden så faller gjerne temperaturen ganske mye.

Flekkefjord - her kan man overnatte på kaien med kort vei til spisesteder og gågate. Det er dusj og toalett i tilknyttining til parkeringen i sommermånedene. Fredag og lørdag kan det være litt bråk fra ungdom i biler som ikke har annet å finne på enn å kjøre frem og tilbake for å snu på kaien.25.03.2014 - denne plassen holder på å stenge for godt pga husbygging, komunen har ikke planer om å erstatte den.

Haugesund - På Haraldshaugen camping er det fin utsikt utover havet hvis du er heldig å få plass nær kanten. Det er fint å gå på tur i nærområdet, selve campinplassen er ganske sliten. Marken kan være ganske bløt og blir lett gjørmete, særlig hvis det har regnet en stund. De siste årene(2016-17) har det blitt gjort en oppgradering på plassene med utsikt over sjøen der det er lagt ut grus og har blitt merket opp med plass nummer. Det har også satt opp et rom til felles benyttelse og et grillhus man kan booke. Sanitæranlegg står visstnok for tur til å oppgraderes også. Totalt sett er dette en trivelig plass i passelig avstand til sentrum.

Kristiansand - Her har vi stått på Tangen mange ganger, denne skal stenges eller er allerede stengt, ny plass er etablert litt lenger unna sentrum.

Ulvik - Ulvik camping er en "grei nok" camping som bærer litt preg av at camping ikke er så veldig "hot" i Ulvik lenger. Sanitærbygget var bygget i en svunnen tid og marken var full av avføring fra dyr. Vi var der når det var fruktfest på torget men føler ikke så veldig stort behov for å oppleve dette en gang til.

Kinsarvik Camping - Dette er en flott camping hvor noen av plassene har fin utsikt over fjorden. Det er fint å gå på tur i området og bare noen hundrere meter til Mikkelparken.

 

 

 

 

Hjem