Steder vi har besøkt i Norge.

Voss - Vi har tilbrakt mange helger på Voss camping. Denne plassen ligger i passe avstand fra Bergen for helgeturer, man kan være i byn og på landet på en gang. Den største ulempen her er at man ikke kan bestille plass.

Gol - Gol camping er også en camping plass vi har brukt mye, Her er det sykkel avstand til sentrum med fortau hele veien. På camping plassen kan man kjøpe middag i restauranten. Sanitærbygget på den nedre delen av plassen er nyrestaurert og er utrolig bra.

Flåm - når man besøker Flåm bør man ta en tur innom Ægir - et micro bryggeri nede på kaien. Her kan man kjøpe et brett med smaksprøver av 5 forskjellige øl typer, det er verd å få med seg dette. Selve camping plassen i Flåm er helt ok med ok sanitets anlegg. En ulempe er at det ikke er WiFi på plassen, for å få tilgang til dette må man ned til resepsjonen. Dersom man besøker Flåm tidlig eller sent i sesongen vil man merke at når solen forsvinner bak de høye fjellene i fem tiden så faller gjerne temperaturen ganske mye.

Flekkefjord - her kan man overnatte på kaien med kort vei til spisesteder og gågate. Det er dusj og toalett i tilknyttining til parkeringen i sommermånedene. Fredag og lørdag kan det være litt bråk fra ungdom i biler som ikke har annet å finne på enn å kjøre frem og tilbake for å snu på kaien.25.03.2014 - denne plassen holder på å stenge for godt pga husbygging, komunen har ikke planer om å erstatte den.

Haugesund - På Haraldshaugen camping er det fin utsikt utover havet hvis du er heldig å få plass nær kanten. Det er fint å gå på tur i nærområdet, selve campinplassen er ganske sliten. Marken kan være ganske bløt og blir lett gjørmete, særlig hvis det har regnet en stund.

Kristiansand - Her har vi stått på Tangen mange ganger, denne skal stenges eller er allerede stengt, ny plass er etabliert litt lenger unna sentrum.

Ulvik - Ulvik camping er en "grei nok" camping som bærer litt preg av at camping ikke er så veldig "hot" i Ulvik lenger. Sanitærbygget var bygget i en svunnen tid og marken var full av avføring fra dyr. Vi var der når det var fruktfest på torget men føler ikke så veldig stort behov for å oppleve dette en gang til.

Kinsarvik Camping - Dette er en flott camping hvor noen av plasene har fin utsikt over fjorden. Det er fint å gå på tur i området og bare noen hundrere meter til Mikkelparken.

 

 

 

 

Hjem