Steder vi har besøkt i Sverige

Ullared - Et Kjøpesenter man ikke kan unngå. Egentlig ikke så fryktelig interessant, men likevel kjekt å ta en tur innom. Camping plassen som hører til kjøpesenteret er enkel og grei, det er ca 5 minutter å kjøre derfra til kjøpesenteret. Utenfor kjøpesenteret er det en "vinke rute" -der kan man stå og vinke og ringe til folk som er hjemme og be de om å sjekke på denne siden.

Daftø Camping - En super plass å bo på, her finner man det meste. Et minus er at det er litt langt til Strømstad, man må enten kjøre eller ta buss, å sykle er litt langt. Maten i restauranten hav vi dessverre opplevd at har vært under middels, mulig at vi har vært uheldig? Overnatting på denne plassen er dyrere enn andre steder.

Strømstad Camping - Denne er renovert i 2013 og har blitt en topp plass å være på. Fra toppen er det flott utsikt over innseilingen til Strømstad - sentrum er ca 15 minutters gange unna. Liken nedenfor ligger Kama butikken, her finner man det meste man har bruk for som camper - har de det ikke kan de bestille det. FOr de som reiser uten barn er denne plassen å foretrekke fremfor Daftø.

Granna - Granna ligger ved Vettern og har ferge til Visingsø. Vi lå 2 dager på stellplassen utenfor campingen. Den lille byen har flere polkagris fabrikker og noen koselige restauranter nede ved fergekaien. Stellplassen hadde toalett, vann og toalett tømming men ikke dusj. Når man er der bør man ta fergen til Visingsø hvis været er bra.

Visingsø - Her trenger man egentlig ikke bil, med sykkel kan man ta seg rundt store deler av øyen. Her kan man se restene av et gammelt slott og det er flere flotte veier å sykle på.

Hjem