Fredag gikk turen fra Bergen til Kristiansand. Vi overnattet på en Shell stasjon ca 5 km utenfor Kristiansand. Vår nærmeste nabo dukket opp ca klokken ett om natten, det var en trailer med frysehenger og et usedvanlig hissig aggregat som hylte hele natten. I tillegg var det mye trafikk på veien som var 5 meter unna så det ble en urolig natt.

       

Båtturen fra Kristiansand til Hirtshals gikk uten store problemer, sjøen var nesten flat. Vi sjekket inn på Tårnby strand camping 5 km sør for Hirtshals første natten.

Dagen etter gikk turen turen til Flensburg og etter en fin dag der kjørte vi til Frigård camping om kvelden

.       

Etter en natt der gikk turen videre til campingplassen ved Legoland, noen i reisefølget skulle innom der samtidig som vi skulle en tur innom dyreparken i Givskud.

                

To dager sener satt vi kursen mot Ålborg, etter en liten stopp med "fjellklatring" opp på Himmelbjerget  og et ufattelig kort stopp på Danmarks Saltcenter kom vi til Ålborg. Der lå vi i 3 netter med pinnekjøtt på påskeaften som høydepunkt

.                           

Siste natten i Danmark skulle vi egentlig tilbringe i Skagen, men tilfeldigheter gjorde at vi havnet i Strømstad isteden for. Grunnen til det var en lys ide når vi kom til Fredrikshavn, etter en spontan tanke satt vi på fergen til Gøteborg 45 minutter etter denne "lyse" ideèn. Fra Gøteborg kjørte vi til Strømstad og lå på Daftø camping den siste natten. Morgenen ette satt vi kursen mot Bergen og kjørte over Hemsedal.